Diari d'un cremat

"L'esbarzer cremava, però no es consumia" (Èxode, 3,2). Estar fet de matèria gairebé ignífuga, m'allarga el turment. Les coses de cada dia que em cal recordar, malgrat que em provoquin moltes visites a un cirurjà plàstic. La "Unitat de Cremats" s'ha convertit en la meva llar. Em començ a plantejar d'alcoholitzar-me a base de "cremadillos"

divendres, de maig 19

EL REFERÈNDUM SOBRE EL DIC

Ja ho vaig dir fa uns mesos, però ho repetiré. Un referèndum pel dic de Ciutadella, si només hi poden participar els ciutadellencs, no té cap sentit. El tindria si qui n’assumia el cost era l’Ajuntament. En pagar-lo la CAIB, hi ha més gent amb dret a opinar.

L’alcalde de Cabildolàndia diu que un referèndum no és necessari, car el poble va votar un partit que proposava de construir aquesta obra. Té part de raó, però no tota. De fet, hi ha votants del PP que hi estan en contra (en conec uns quants), de la mateixa manera que alguns socialistes hi estan a favor (també en conec). El que no sé és si els socialistes que es decantarien pel sí, cobririen els vots que perdria el PP entre els seus votants contraris a l’obra.

Em sembla evident que si paga el Govern de les Illes, només hi ha dues possibilitats: que hi aporti una quantitat extra o que la inversió que sol destinar a Menorca anés a Ciutadella. En el primer cas tots els habitants de les Illes es podrien sentir afectats per la decisió i hi tindrien dret a opinar; en el segon tots els menorquins hi podrien dir la seva. Algú ha demanat als mercadalencs, per exemple, si s’estimen una residència per a malalts d’Alzheimer o un dic a Ciutadella?

I tant que una consulta popular als ciutadellencs és absurda! Crec que tan absurda com fer un dic “porque me lo pide el cuerpo”. Fer-lo per aquest motiu –per treure un complex als ciutadellencs--, no té sentit. Ara bé, si em demostren que serviria per beneficiar tots els menorquins, em podrien fer canviar d’opinió... encara que intervenir en la natura em faci mal. M’agradaria molt rebre més informació sobre els beneficis econòmics que diuen que n’obtindríem.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

T'hauries de cremar cada dia. Ets l'únic que ataques el PP.

de maig 24, 2006 5:28 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Powered by Blogger

Free Web Counters
Free Counter