Diari d'un cremat

"L'esbarzer cremava, però no es consumia" (Èxode, 3,2). Estar fet de matèria gairebé ignífuga, m'allarga el turment. Les coses de cada dia que em cal recordar, malgrat que em provoquin moltes visites a un cirurjà plàstic. La "Unitat de Cremats" s'ha convertit en la meva llar. Em començ a plantejar d'alcoholitzar-me a base de "cremadillos"

divendres, de març 31

UN ALTRE COP EL PTI

Quan no saben què han de dir, els dirigents del PP insular ataquen el PSOE per la qüestió del PTI. Francament, no estic massa satisfet amb la gestió dels socialistes, però que vagin aprovar el PTI sempre els ho agrairé.

Diu tantes coses el PP sobre aquest tema que necessitaria folis i folis per rebatre-les. En el benentès que aquest confrontament d’idees seria molt personal, per part meva. No pretenc tenir la raó. Bàsicament perceb dues conseqüències atribuïbles al PTI., i no són ben bé dolentes. La primera em sembla del tot positiva: la construcció –el negoci de la construcció-- s’ha traslladat de la vorera als pobles. Això és bo, ja que permet de defensar el nostre paisatge i els animals que hi viuen i les plantes que hi creixen. Com que crec que el món no fou creat per a l’home (això és una concepció catòlica, bàsicament), salvaguardar zones que mantenen un interès natural em sembla bé, molt bé.

La segona conseqüència ha estat l’encariment d’habitatges i segones residències. Quant a la segona residència (o la vint-i-setena), qui n’era propietari, hi ha sortit guanyat i molt. El valor d’aquestes s’ha multiplicat i no poc. S’han enriquit. En poden donar gràcies a na Joana Barceló i no al PP. Quant a l’augment del cost de pisos i cases situades dintre del nucli urbà, el motiu de la puja no és el PTI, sinó l’increment de la demanda. Per construir més han fomentat la mà d’obra estrangera, molt barata. Aquests estrangers, de qui s’abusa, han fet que la població de Menorca hagi crescut molt en poc temps. Hi mancaven cases per a tothom i els més vius se n’han aprofitat. Això és legítim; abusar dels immigrants, no.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Caldria investigar a fons les modificacions puntuals que ha sofert el Pti; aquest urbanisme a la carta que el Psoe i Psm han promocionat; el Pp no ho farà, perquè en el trespol dels bisnes, sempre n'hi ha que són dels seus benefactors, emperò, els mitjans independents de la premsa haurien d'haver estat més a l'aguait. El cinisme de Marc Pons, una altra assignatura pendent,,,

de març 31, 2006 4:39 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Powered by Blogger

Free Web Counters
Free Counter