Diari d'un cremat

"L'esbarzer cremava, però no es consumia" (Èxode, 3,2). Estar fet de matèria gairebé ignífuga, m'allarga el turment. Les coses de cada dia que em cal recordar, malgrat que em provoquin moltes visites a un cirurjà plàstic. La "Unitat de Cremats" s'ha convertit en la meva llar. Em començ a plantejar d'alcoholitzar-me a base de "cremadillos"

dimarts, de març 28

Cristià condemnat a mort

El fet que una persona, que es va convertir al cristianisme fa uns anys, fos condemnada a mort a l’Afganistan és preocupant. Sortosament l’han indultat. Resultava increïble que abans li haguessin ofert la possibilitat de salvar la vida al·legant que estava boig.

A Europa, els musulmans demanen de poder construir mesquites, etc. Em sembla bé que les edifiquin: hi tenen dret. Ara bé, tot i que en alguns països islàmics he visitat esglésies i sinagogues, el fet és a la majoria d’aquests és complicat de fer-n’hi de noves. I això no és just. I encara manco el fet que et condemnin a mort per renegar de l’Islam per fer-te cristià. Jo em vaig fer jueu i el Papa no m’ha condemnat a mort per renegar del catolicisme.

Algun dia contaré una anècdota sobre la suposada llibertat religiosa a l’Iran i a Palestina. A l’Iran alguna persona (i jo de rebot) es va jugar la vida per vendre’m una Bíblia en farsi i jo per portar-la a sobre. Talment com ho he dit: jugar la vida. I tot per engreixar una col·lecció de bíblies

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Thank you!
[url=http://yhqemcbe.com/wjuu/vvtq.html]My homepage[/url] | [url=http://fwubozeg.com/pzda/htcs.html]Cool site[/url]

de juliol 26, 2006 7:19 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Great work!
http://yhqemcbe.com/wjuu/vvtq.html | http://sjcttqhq.com/mpcv/wxqj.html

de juliol 26, 2006 7:19 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

de juliol 31, 2006 12:13 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Powered by Blogger

Free Web Counters
Free Counter