Diari d'un cremat

"L'esbarzer cremava, però no es consumia" (Èxode, 3,2). Estar fet de matèria gairebé ignífuga, m'allarga el turment. Les coses de cada dia que em cal recordar, malgrat que em provoquin moltes visites a un cirurjà plàstic. La "Unitat de Cremats" s'ha convertit en la meva llar. Em començ a plantejar d'alcoholitzar-me a base de "cremadillos"

dimecres, de juny 21

Un exbatle bocamoll

Les declaracions de l’antic alcalde de Ciutadella, Josep Carretero, sobre la construcció d’un dic a Ciutadella i en què demanava que llevin el Consell Insular de Menorca i comentava estaríem millor si depenguéssim només de Mallorca són molt desafortunades. I ho són per molts de motius. En diré dos.

El primer: cal recordar que aquest senyor va abandonar el Partit Popular perquè a Mallorca van triar Alaior com a seu de la UIB. Part d’aquesta decisió la va prendre el seu estimat Govern de la CAIB. I sé de què parl.

Tel segon: també li podríem retreure al Sr. Carretero que bona part de l’ambient enverinat que hi ha a Ciutadella per culpa d’aquesta qüestió (la del port), li és imputable. No només va ser qui va promoure tot el projecte, sinó que a més a més diuen que abans de ser alcalde havia adquirit –esper que no sigui cert i si no ho és, cert, ho retir-- part dels terrenys on s’havia de fer el port esportiu, concretament la del pinaret que hi ha a tocar la platgeta de sa Farola. Evidentment no hauria comès cap delicte, en tot cas hauria fet quelcom una mica lleig.

Francament, he quedat decebut d’aquest senyor. Sempre l’havia considerat una persona assenyada. Ja que està de moda dir “boutades”, diré la meva: “Per què no suprimim el Govern de la CAIB i el Parlament de les Illes Balears?”. Particularment, en tenc prou amb el Consell Insular de Menorca.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Efectivament son del tot desafortunades aquestes manifestacions. Supòs que per un moment de escaufor, i per tant no se li han de tenir en consideració. A la mateixa manifestació una al-lota va dir que na Joana no hauria de venir a ses festes de Ciutadella... Aquests dies de rissaga sembla que jogam a qui la diu més grossa. Per cert, jo damanaria eliminar tràfic, que m'han posat una multa.
S'altre Josep Carretero.
Per cert, crec que no es veritat que comprés terrenys. Si això que dius fos ver, seria un altra greu error per part seua.
I per acabar, crec que qui el va trair, a ell i a tota Ciutadella va eser en Joan Huguet, president del Consell i membre d'un partit que presumeix de fer molt per Ciutadella; però els nombres i projectes reals no els avalen, ni fer-hi aprop.

de juny 21, 2006 5:07 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Powered by Blogger

Free Web Counters
Free Counter