Diari d'un cremat

"L'esbarzer cremava, però no es consumia" (Èxode, 3,2). Estar fet de matèria gairebé ignífuga, m'allarga el turment. Les coses de cada dia que em cal recordar, malgrat que em provoquin moltes visites a un cirurjà plàstic. La "Unitat de Cremats" s'ha convertit en la meva llar. Em començ a plantejar d'alcoholitzar-me a base de "cremadillos"

divendres, de juliol 14

NEPOTISME A L’AJUNTAMENT

Trob que esperarem asseguts. L’assessora d’Urbanisme no rebrà cap amonestació. Li diran bon dia, i poca cosa més. No ho entenc. Em costa de creure que no hagués vist bellumes a la casa que feia son pare. I torn a dir que no tenc res contra el diputat –que no és l’únic que ha fet obres il·legals i per mi el poden perdonar--. El que no acab d’entendre és el silenci de sa filla –a qui el pare ha ficat en un gran compromís— ni les explicacions de l’Ajuntament.

Anem a pams. L’Ajuntament i el promotor diuen que en acabar l’obra els 47 metres quadrats il·legals no existiran, que es corregirà tot. A veure si ho entenc. Això vol dir que el promotor ha construït 47 metres perquè sí? Vol dir que els va aixecar només per uns mesos? Que va cometre un “error” per comprovar la diligència dels encarregats de vetllar per fer complir les normes urbanístiques? Si és així, ja ho entenc millor. Tots ho feim açò. Quan feim obres, construïm una cambra de més per tenir el goig de tirar-la just abans de demanar el final d’obres. És un plaer indescriptible. Surt car, és cert, però paga la pena. Ens donen permís per edificar uns 130 metres, per exemple, però ja que hi estam posats augmentam el volum de l’habitatge. Temporalment, que consti. L’augmentam temporalment. L’únic que ens mou a fer aquesta infracció és la satisfacció d’enderrocar-la uns mesos després. Així donam feina i fem moure l’economia de la vila. Altruisme. Som altruistes, no ho podem evitar.

El paper de l’oposició, en aquest cas, ha estat lamentable. Tan lamentable com el de l’equip de govern. Una funcionària eventual no pot fer una infracció com aquesta. Que no en sabia res? Bé, és possible i estic dispost a acceptar-ho. No deman que la duguin a judici, però em sembla evident que hauria de volar. N’hi ha prou a ser innocent? Em sembla que no. La dona del Cèsar també ho ha de semblar. És trist, però és així.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Na Filo no es funcionària eventual, ni tan sols es traballadora de s'Ajuntament, en realitat és una profesional contractada i presenta factura a final de més. Dit això no te proucupis perque ella ja està imputada, a petició del PSOE, per sis delites: estafa, tràfec d'influències, malversació, frau, falsificació de documents públics i negociació prohibida. Increiblement el Sr. Batle que tenim manté la nòmina d'aquesta i d'altres quatre persones imputades sense cap problema, i a més manté un pacte amb un element impresentable també imputat per enèsima vegada i se li permet continuar manejant els fils de l'urbanisme.

de juliol 14, 2006 7:23 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

d’agost 04, 2006 6:48 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Powered by Blogger

Free Web Counters
Free Counter