Diari d'un cremat

"L'esbarzer cremava, però no es consumia" (Èxode, 3,2). Estar fet de matèria gairebé ignífuga, m'allarga el turment. Les coses de cada dia que em cal recordar, malgrat que em provoquin moltes visites a un cirurjà plàstic. La "Unitat de Cremats" s'ha convertit en la meva llar. Em començ a plantejar d'alcoholitzar-me a base de "cremadillos"

dimarts, de juny 12

Prostitució a la força

Al món hi ha massa gent forçada a prostituir-se. Dones i infants bàsicament. En el cas dels infants, hi hem d’incloure fillets i filletes. La cosa no solament no s’atura, sinó que sembla que està augmentant. Una part de les prostitutes exerceix l’activitat com a ofici. Tot i les consideracions morals que hi puguem fer, és la seva elecció. Altres són empeses a fer aquest treball per raons econòmiques. Les podríem qualificar de semiesclaves. Finalment, hi ha el grup de persones esclavitzades directament.

Si fins no fa massa anys, les xarxes de tracta de blanques es nodrien bàsicament de sud-americanes i africanes, avui hi ha una bossa important d’eslaves. Sembla que als EUA també hi ha una part de forçades que provenen de Xina i a Xina mateix hi ha coreanes del nord que són raptades i dutes a la Xina, atès que la política de natalitat impulsada pel PCX ha fet reduir dràsticament el nombre de dones i els “mascles” tenen dificultats per trobar parelles.

Deia Umberto Eco que si es legalitzaven les drogues, els traficant traurien els diners d’un altre lloc: segrestos, prostitució... Al final tindrà raó. De moment, la transició al capitalisme que ha tingut lloc a l’Est s’ha fet tan malament que l’única cosa que ha comportat és el naixement d’unes màfies sense escrúpols. Atès que a Turquia, a Occident i a altres països hi ha clients a dojo, les esclaves sexuals s’han convertit en una tara de la nostra societat.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Vet aquí on ens porta el lliberalisme econòmic quan d'altres considerands queden arraconats. Aquests empesos, amb manifesta probabilitat, per la millor consonància amb la naturalesa humana d'aquell, vol dir que res no s'acaba d'inventar, al que deixam pas sense ni saber-ho. Vell tafur. Prestidigitador modern.

de juny 13, 2007 5:42 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Powered by Blogger

Free Web Counters
Free Counter