Diari d'un cremat

"L'esbarzer cremava, però no es consumia" (Èxode, 3,2). Estar fet de matèria gairebé ignífuga, m'allarga el turment. Les coses de cada dia que em cal recordar, malgrat que em provoquin moltes visites a un cirurjà plàstic. La "Unitat de Cremats" s'ha convertit en la meva llar. Em començ a plantejar d'alcoholitzar-me a base de "cremadillos"

dimarts, de novembre 7

EL PSC

Fantàstic! El portaveu del PSOE no sap què significa PSC. És greu, si tenim en compte que el partit es presenta a les eleccions catalanes coma a PSC-PSOE. S’hi va referir diverses vegades com a Partido Socialista de Cataluña. No és que la vagi dir molt grossa, però el nom autèntic és Partit dels Socialistes de Catalunya.

Em sap greu que torni a comandar el Tripartit, encara que ara adopti el nom d’Entesa. Personalment em sent més atret per Esquerra Republicana i Convergència i Unió. No sé ben segur a qui votaria, encara que probablement ho faria per CiU. També he de reconèixer que durant els tres darrers anys he senti una atracció pel discurs de Joan Saura, sobretot en temes ecològic i en la seva manera d’entendre l’Estat. Malgrat que em sent independentista, m’avindria a cohabitar en un estat entès com l’entén Iniciativa (o Esquerra Unida) o CiU. En Saura, que no em queia massa bé, s’ha guanyat el meu respecte. Val a dir que no gens de pes el que jo en pensi.

Com que no em sent ni balear i espanyol, sinó català, el meu president sembla que serà Montilla. El fet que sigui un immigrant és destacable. Se sentirà més o manco català, açò és una altra qüestió, però és una persona integrada a Catalunya i parla l’idioma del país. Hi ha molta gent amb nom i llinatges catalans que no ho fan. Reclamar-li més puresa en la pronúncia de l’idioma em sembla lleig: n’hi ha prou a sentir com parlam els altres.

Powered by Blogger

Free Web Counters
Free Counter